Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Don Quixot

Don Quixot, que es creu cavaller de tant de llegir, i Sanxo Panza, el seu escuder, van pels camins a la recerca d’aventures. En realitat, les peripècies que el protagonista creu superar són fruit de la seua imaginació i només el seu fidel escuder el salvarà dels embolics que provoca.

Autoria: Miguel de Cervantes, Josep Antoni Fluixà
Adaptació: Josep Antoni Fluixà
Núm. col·lecció: 2
Edat: Primers lectors
Pàgines: 24
ISBN: 9788490266175
Format: 20 x 21 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Sebastià Serra

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Miguel de Cervantes

Miguel de Cervantes (Alcalá de Henares, 1547 - Madrid, 1616) va ser novel·lista, soldat i poeta. Està considerat la màxima figura de la literatura espanyola i és universalment conegut per haver escrit Don Quijote de la Mancha, la primera novel·la moderna de la literatura.

Josep Antoni Fluixà

Josep Antoni Fluixà (Alzira, 1959) és mestre, poeta, escriptor i especialista en literatura infantil i juvenil. Ha sigut assessor del CEFIRE d’Alzira i, des del 2002 fins al 2021, director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Entre les seues obres destaquen Nàufrags sens illa i Matèria corporal, ambdós de poesia, i Peter Pan i la desaparició del foc, Sis ninots en busca d’una falla i El llop vençut i altres contes mig inventats, en narrativa infantil i del poemari infantil L'ofici de la mar. També és autor de llibres de text i d’articles, així com d’assajos de crítica literària.