Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Don Quixot de la Manxa

De tots els personatges creats per la literatura universal, el Quixot és el més recognoscible. Com en el cas de Sherlock Holmes, ens costa creure que no haja existit. Pensem en ell i de seguida el veiem: un home alt, eixut, de mirada trista, que porta una vella armadura i munta un cavall tan flac com l’amo. Juntament amb ell camina el seu fidel company Sancho Panza, baix i gros, dalt del seu estimat burro. Amb-dós recorren els polsegosos camins d’Espanya a la recerca d’aventures.

Aquesta versió de la immortal obra de Cervantes inclou alguns dels episodis més memorables de la novel·la, reescrits per Vicente Muñoz Puelles –Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil– en un llenguatge transparent i senzill, apte perquè en gaudisquen tant els xiquets com els adults.

Autoria: Miguel de Cervantes
Núm. col·lecció: 12
Pàgines: 122
ISBN: 9788476609903
Format: 24 x 34 cm
Il·lustració: Manuel Boix
Traducció: Josep Palomero

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Miguel de Cervantes

Miguel de Cervantes (Alcalá de Henares, 1547 - Madrid, 1616) va ser novel·lista, soldat i poeta. Està considerat la màxima figura de la literatura espanyola i és universalment conegut per haver escrit Don Quijote de la Mancha, la primera novel·la moderna de la literatura.