Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Això diu que era... 3

La nova sèrie de lectures Això diu que era... per a 1r, 2n, 3r i 4t de Primària és una obra que té com a objectiu proporcionar als xiquets i xiquetes de Primària un suport en l’àrea de valencià que els ajude a assolir la destresa necessària per a llegir i comprendre textos escrits amb:

  • Lectures molt senzilles i atractives.
  • Textos originals escrits per autors i autores amb una àmplia trajectòria en literatura infantil.
  • Històries adequades a l’edat dels alumnes per la seua temàtica i escassa dificultat, i complementades amb il·lustracions representatives i molt expressives.
  • Progressió en la complexitat dels fragments i la seua varietat, per a fer de la lectura una tasca divertida.
  • Cada fragment es treballa, alhora, amb l’ajuda de les activitats de comprensió lectora que apareixen a continuació i que permeten comprovar si els lectors i lectores han comprés el que volen comunicar els textos.
  • Activitats de comprensió lectora variades i amenes, perquè solucionar-les siga una aventura divertida.

Autoria: Maria Dolors Pellicer, Josep Antoni Fluixà, Fina Girbés, Enric Lluch
ISBN: 9788490266489

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Dolors Pellicer

Maria Dolors Pellicer (Oliva, 1956) és autora de literatura infantil. Va estudiar Magisteri i Filologia Catalana, i ha treballat com a mestra al CEIP Ambra de Pego. Com a escriptora, ha publicat diversos poemaris per a xiquets i xiquetes, com La selva en vers o Qui la rima l’endevina, i novel·les infantils com La banda dels superbruts, La mirada d’Ahmed o Marina ja no té por.

Josep Antoni Fluixà

Josep Antoni Fluixà (Alzira, 1959) és mestre, poeta, escriptor i especialista en literatura infantil i juvenil. Ha sigut assessor del CEFIRE d’Alzira i, des del 2002 fins al 2021, director de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Entre les seues obres destaquen Nàufrags sens illa i Matèria corporal, ambdós de poesia, i Peter Pan i la desaparició del foc, Sis ninots en busca d’una falla i El llop vençut i altres contes mig inventats, en narrativa infantil i del poemari infantil L'ofici de la mar. També és autor de llibres de text i d’articles, així com d’assajos de crítica literària.

Fina Girbés

Fina Girbés (Algemesí, 1957) és llicenciada en Geografia i Història. Durant molts anys s’ha dedicat a l’ensenyament del valencià en primària i secundària. A més, ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora. Ha publicat amb èxit diversos llibres de poesia infantil, com ara Versos que canten i ballen, Poemes a la carta, Versos banyats o Versos que van i vénen.

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.