Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Política de protecció de dades de caràcter personal


El titular d’aquest portal és EDICIONS BROMERA, EMPRESA EDITORIAL, SLU (d’ara en avant BROMERA). El domicili de BROMERA és Av. Areners, s/n, Pol. El Pla, 46600 Alzira, telèfon 962 402 254. El correu de contacte de BROMERA és illa@bromera.com i el seu CIF és B46828109.

Per a qualsevol gestió o sol·licitud sobre les vostres dades de caràcter personal que té BROMERA, dirigiu-vos a l’adreça de correu electrònic indicada.

Per a què tractem les vostres dades?

BROMERA custodia i tracta les dades personals que obté a través del seu portal per a facilitar la informació que sol·liciteu o per a prestar-vos serveis.

Durant quant de temps conservem les vostres dades?

a) En el cas que contracteu algun servei de Bromera, les conservarem mentre dure la relació contractual.
b) En el cas que ompliu un formulari, durant el termini indicat en el mateix.
c) En el cas que feu consultes, durant un any des de la data de resposta.

Per què tractem les vostres dades?

Perquè ens heu donat permís per a fer-ho, normalment mitjançant un formulari. No teniu l’obligació de facilitar-nos-les, però és necessari que ens les feu arribar quan vulgueu que us responguem consultes o quan vulgueu contractar serveis.

A qui cedim les vostres dades?

Només cedim les dades personals que recollim als responsables del tractament de dades personals de les empreses del Grup Bromera, o bé quan siga necessari per a poder prestar el servei o la consulta que heu sol·licitat, així com en els casos previstos per la llei.

Quins drets teniu quan ens faciliteu les vostres dades?

Teniu dret a obtindre una confirmació sobre si BROMERA tracta les vostres dades personals.

Teniu dret a conéixer quines dades tenim vostres i podeu sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Podeu demanar-ne la supressió quan ja no siguen necessàries per a les finalitats per a les quals s’han recollit.

Teniu dret a oposar-vos al tractament de les vostres dades personals i/o a la portabilitat. En aquest cas, BROMERA deixarà de tractar-les, excepte si hi ha motius legítims, imperiosos, o són necessàries per a la defensa de possibles reclamacions.

BROMERA té implantades les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per a garantir la seguretat de les vostres dades personals i per a evitar que s’alteren, es perden o que personal no autoritzat puga accedir-hi.

Teniu dret a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si no obteniu satisfacció en l’exercici dels vostres drets. En el següent enllaç disposeu de més informació sobre les reclamacions a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades:

https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/vistas/formspam/spamdenuncia.jsf;jsessionid=3FC268F548C59FFD4F289FCC645855EA

Comunicacions comercials

BROMERA podrà enviar-vos comunicacions comercials per qualsevol mitjà, inclòs el telèfon, sempre que respecte la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.

Per a les comunicacions comercials, fetes a través de correu electrònic, SMS, o d’altres mitjans, BROMERA recaptarà el vostre consentiment en el moment de recollir les dades corresponents.

En qualsevol moment podeu cancel·lar el vostre consentiment per a rebre comunicacions personals. Per a fer-ho, heu de sol·licitar-ho a BROMERA a través del correu electrònic illa@bromera.com.