Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Enric Morera. Política per a un País

Entre 1995 i 1999, al voltant de la UPV i del PVN, es va crear el Bloc Nacionalista Valencià. El creixement electoral i, per tant, la presència institucional, van ser considerables, però encara insuficients per a tenir representació a les Corts Valencianes en les darreres legislatures. Quin és, ara, l’horitzó del valencianisme polític?
Enric Morera, secretari general del Bloc, ens parla en aquesta obra de la seua trajectòria política i comenta l’evolució del partit en els darrers anys: des dels seus inicis com a polític al Parlament Europeu fins als resultats del partit en les convocatòries electorals, des de les negociacions pel nou Estatut d’Autonomia fins al pacte Compromís pel País Valencià. Una bona oportunitat per a acostar-se a l’ideari del Bloc i a les persones que el defensen.

Autoria: Víctor Labrado
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 136
ISBN: 9788498241815
Format: 15 x 23 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Víctor Labrado

Victor Labrado (Sueca, 1956) és escriptor i docent. En l’àmbit literari ha publicat llibres destinats al públic infantil i juvenil, com Cròniques d’un rei. És també autor de llibres tan cèlebres com No mataràs, guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la; Veus, la mar, que va guanyar el Premi Joanot Martorell de narrativa, o La mestra, la protagonista del qual s’ha convertit en el símbol d’una generació d’educadors compromesos amb la llengua. Amb El segle valencià va aconseguir el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.