Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Nascuts del fang

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

A la marjal que envolta l’Albufera, tota la vida s’originava sobre un immens fangar. L’existència venia marcada per la jerarquia familiar i tot s’aprenia a l’ombra del pare: a fer arròs, anar a perxa per dalt de l’aigua o traure anguiles de les séquies. Ramonet amb només 6 anys ja seguia el pare: llaurador, jornaler, regador, pescador i procurador d’unes senyoretes de València. Com a part de l’última generació nascuda a la marjal va ser testimoni d’un món que ja no podia durar: els canvis radicals i successius començaven a desfer el fràgil equilibri, antic de segles, que l’havien mantingut.

La dura vida als aiguamolls, els secrets familiars i les relacions entre propietaris i jornalers protagonitzen un relat inoblidable.

Nascuts del fang ha sigut distingida amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Escrita amb una prosa treballada i vibrant, amb un llenguatge genuí i un estil acurat, Víctor Labrado ha creat una història sense ficció que retrata amb exactitud i veracitat com era la vida en l’Albufera a mitjan segle XX.

La novel·la recull la vida de la gent que vivia i treballava a l’Albufera en un arc temporal que va des dels anys 50 fins als 80. Una història imprescindible per a recordar la vida en la marjal. Una història evocadora sobre un món que ja no existeix.

Autoria: Víctor Labrado
Núm. col·lecció: 355
Pàgines: 272
ISBN: 9788413586182
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Pep Boatella

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Víctor Labrado

Victor Labrado (Sueca, 1956) és escriptor i docent. En l’àmbit literari ha publicat llibres destinats al públic infantil i juvenil, com Cròniques d’un rei. És també autor de llibres tan cèlebres com No mataràs, guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la; Veus, la mar, que va guanyar el Premi Joanot Martorell de narrativa, o La mestra, la protagonista del qual s’ha convertit en el símbol d’una generació d’educadors compromesos amb la llengua. Amb El segle valencià va aconseguir el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.