Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Posa un emoji al poema

La tristesa, l'amor, l'enuig, la felicitat... són sentiments que es poden transmetre a través de la poesia. I de les emoticones dels teclats.

Amb aquest poemari sobre les emocions contades a través d’emoticones, Fina Girbés ens sorprén amb una proposta diferent, dinàmica i molt lligada a l’actualitat però sense perdre la seua essència.

Segur que en algun moment has utilitzat una emoticona per a expressar la teua alegria o la teua il·lusió, veritat? En els poemes d’aquest llibre trobaràs bona cosa d’emocions i, en cadascun, li podràs posar l’emoji que vulgues: un somriure, una llagrimeta, algú que trau la llengua… Vint-i-nou poesies lligades a l’actualitat, plenes de diversió i sentiment!

Autoria: Fina Girbés
Núm. col·lecció: 251
Edat: Des de 7 fins a 11 anys
Pàgines: 56
ISBN: 9788413582696
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Cèsar Barceló

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Fina Girbés

Fina Girbés (Algemesí, 1957) és llicenciada en Geografia i Història. Durant molts anys s’ha dedicat a l’ensenyament del valencià en primària i secundària. A més, ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora. Ha publicat amb èxit diversos llibres de poesia infantil, com ara Versos que canten i ballen, Poemes a la carta, Versos banyats o Versos que van i vénen.