Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Perdut a l'estació

A l’estació del tren hi ha moltíssima gent i és fàcil perdre’s. Però Marc té una idea per a trobar son pare entre la multitud.

 

TAMBÉ DISPONIBLE EN MAJÚSCULES I MANUSCRITA. ISBN: 9788490260814

Autoria: Enric Lluch
Núm. col·lecció: 6
Edat: Primers lectors
Pàgines: 24
ISBN: 9788498249743
Format: 21 x 20 cm
Il·lustració: Iban Barrenetxea

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.