Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Això és llarg de contar

En el transcurs del segle XX, una dona que ha començat a perdre la memòria, però que conserva la lucidesa irònica que dóna l’experiència, ha vist passar per davant dels seus ulls fatigats guerres i victòries, derrotes i esperances, il·lusions i desenganys. Ha conegut l’amor i la traïció, la por i l’alegria; ha vist obrar miracles i ha sentit molt a prop l’alé glacial de la mort. I ara, en el crepuscle d’una vida que no acaba com les altres, evoca el seu passat, que és també el nostre, en una llarga conversa amb el seu fill que esdevé un sortilegi que ens permet recuperar el poder ancestral de les paraules per a transformar la realitat.

Això és llarg de contar és una novel·la màgica que flueix al mateix ritme que la música arcana del Misteri d’Elx per a convertir-se en un homenatge a totes les dones que han sabut conservar el tresor més valuós de qualsevol poble: la llengua amb què començàrem a comprendre el món. És a dir, la nostra identitat.

Autoria: Josep Franco
Núm. col·lecció: 110
Pàgines: 224
ISBN: 9788476609651
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) ha compaginat l'escriptura amb la docència i la traducció. Va estudiar Magisteri, Filologia Anglesa i Pedagogia a la Universitat de València i va ser director de l'FPA Miquel Rosanes de Sueca. És un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes es troben Manuscrit de mossén Gerra, L'últim roder, Aldebaran, Vent d'Almansa (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera), L'enviat (Premi Enric Valor de Novel·la), Les potències de l'ànima (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira) i Els hereus de la derrota (Premi de Narrativa Antoni Bru).