Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els hereus de la derrota

PREMIS LITERARIS CIUTAT D'ELX 2018
PREMI DE NARRATIVA ANTONI BRU

Andreu Artal esdevé un metge de reconeguda solvència, gràcies a la protecció i els consells de mossén Sebastià, qui l’ajuda a fer-se home, després d’haver-lo recollit dels carrers de la València posterior als decrets de Nova Planta, quan era menut. Però, a pesar del seu èxit professional, la vida d’Andreu està marcada per la fugida a què ell i el seu amic i protector es veuen abocats per la hipocresia i la malícia de la Santa Inquisició, encarnada en la figura d’Antoni Fabra, que els acusa de sodomites. La falsa acusació els obliga a ocultar la seua identitat, a viure sempre pendents d’un fil i a viatjar d’un lloc a un altre, segons que els marque el destí...

Josep Franco ens presenta en Els hereus de la derrota un retrat vivaç de la societat valenciana del segle XVIII, un moment històric ple de contrastos, de la mà d’un atípic protagonista que trenca els motles habituals.

Autoria: Autors, Josep Franco
Núm. col·lecció: 299
Pàgines: 248
ISBN: 9788490269893
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) ha compaginat l'escriptura amb la docència i la traducció. Va estudiar Magisteri, Filologia Anglesa i Pedagogia a la Universitat de València i va ser director de l'FPA Miquel Rosanes de Sueca. És un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes es troben Manuscrit de mossén Gerra, L'últim roder, Aldebaran, Vent d'Almansa (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera), L'enviat (Premi Enric Valor de Novel·la), Les potències de l'ànima (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira) i Els hereus de la derrota (Premi de Narrativa Antoni Bru).