Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Cinc cadàvers

PREMI BLAI BELLVER DE NARRATIVA

 

Al poble de Sant Pere de la Ribera, tot el món espera amb terror l’efecte 2000, l’apocalipsi informàtica del canvi de segle. Però aquesta no serà la major desgràcia que assote la vila aquell hivern: l’assassinat del director de la Caixa Rural serà el tret d’eixida d’una sèrie d’enigmàtiques morts que escaroten la societat valenciana. La investigació dels crims posarà al descobert una enrevessada història d’odis entre dues nissagues d’empresaris, els Garcia i els Ventura, i la família dels Nofres, filtre de la narració i víctima dels enfrontaments dels altres.

Guardonada amb el Premi Blai Bellver de Narrativa de Xàtiva, l’obra esdevé una sàtira esperpèntica de la societat actual, de les relacions humanes, la corrupció, la política i els mitjans de comunicació. Amb un to ple d’ironia i un ritme narratiu àgil, Josep Franco ens proposa una novel·la tan àcida com divertida. 

Autoria: Josep Franco
Núm. col·lecció: 265
Pàgines: 184
ISBN: 9788490266892
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) ha compaginat l'escriptura amb la docència i la traducció. Va estudiar Magisteri, Filologia Anglesa i Pedagogia a la Universitat de València i va ser director de l'FPA Miquel Rosanes de Sueca. És un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes es troben Manuscrit de mossén Gerra, L'últim roder, Aldebaran, Vent d'Almansa (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera), L'enviat (Premi Enric Valor de Novel·la), Les potències de l'ànima (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira) i Els hereus de la derrota (Premi de Narrativa Antoni Bru).