Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les potències de l'ànima

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

 

Les bombes contra Joan Fuster, les primeres manifestacions multitudinàries, els aplecs reivindicatius, l'eclosió sexual, el poder creixent dels mitjans de comunicació... tots els esdeveniments dels últims anys de la dictadura franquista i els primers de la democràcia són viscuts amb intensitat per Ismael Claver, un psiquiatre que es debat entre els impulsos de la carn i les advertències de l'intel·lecte. Així, doncs, l'autobiografia d'Ismael corre paral·lela a un període especialment delicat de la nostra història col·lectiva.

Les potències de l'ànima, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 1997, és una metàfora del paper dels intel·lectuals en la societat contemporània: escoltar i observar, ser capaços de comprendre problemes que no poden resoldre i assumir una responsabilitat que la societat els exigeix però que no els agraeix. A més, el lector també hi trobarà una bona dosi d'ironia, un sentit de l'humor molt característic dels escèptics actius, uns personatges que recorden l'evolució de les persones que ara tenen uns quaranta anys i una ressenya, entre la crònica sentimental i el testimoni subjectiu, d'alguns fets que han marcat les nostres vides per sempre.

Autoria: Josep Franco
Núm. col·lecció: 52
Pàgines: 384
ISBN: 9788476603659
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) ha compaginat l'escriptura amb la docència i la traducció. Va estudiar Magisteri, Filologia Anglesa i Pedagogia a la Universitat de València i va ser director de l'FPA Miquel Rosanes de Sueca. És un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes es troben Manuscrit de mossén Gerra, L'últim roder, Aldebaran, Vent d'Almansa (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera), L'enviat (Premi Enric Valor de Novel·la), Les potències de l'ànima (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira) i Els hereus de la derrota (Premi de Narrativa Antoni Bru).