Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Rondalles valencianes

Això era una història que, quan la contaven bé, emocionava el públic, el feia riure o tremolar de por, l’obligava a prendre partit i el mantenia amb l’ai al cor. Algú que l’escoltava, l’aprenia i, després, la contava a la seua manera: a la vora del foc o a l’ombra d’una figuera, al voltant d’una taula ben parada o en el rogle de pelar la dacsa, amb uns altres personatges i en uns altres paisatges, per a un altre públic i en un altra llengua...

Així, fluint de boca en boca com un riu que no és mai el mateix, la història va arribar a terres valencianes i, uns quants segles després, les mans d’Enric Solbes i les paraules de Josep Franco la convertiren en rondalla.

Autoria: Josep Franco, Enric Solbes
Núm. col·lecció: 20
Pàgines: 128
ISBN: 9788498242775
Format: 24 x 34 cm
Il·lustració: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) ha compaginat l'escriptura amb la docència i la traducció. Va estudiar Magisteri, Filologia Anglesa i Pedagogia a la Universitat de València i va ser director de l'FPA Miquel Rosanes de Sueca. És un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes es troben Manuscrit de mossén Gerra, L'últim roder, Aldebaran, Vent d'Almansa (Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera), L'enviat (Premi Enric Valor de Novel·la), Les potències de l'ànima (Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira) i Els hereus de la derrota (Premi de Narrativa Antoni Bru).

Enric Solbes

Enric Solbes (Alcoi, 1960 – Alzira, 2009) va ser un pintor i il·lustrador valencià. Va formar part, junt a Adrià Pina, del cercle artístic de Manuel Boix. Abans de complir 30 anys ja havia realitzat exposicions a València, Madrid i Nova York.

Solbes és principalment conegut en la seua faceta d'il·lustrador. Des de l'any 1992 va estar lligat a l'editorial Bromera, per a la qual va realitzar nombroses il·lustracions i dissenys. L'any 2003 va publicar el recull de poemes visuals Jocs tipogràfics.

Les seues obres van ser mereixedores de diverses distincions, com el Premi al Millor Llibre Il·lustrat Valencià de la Generalitat Valenciana per Rondalles valencianes, obra de Josep Franco per a la qual va realitzar més de seixanta dibuixos.