Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ombra del pare

Des que va morir son pare, Víctor viu sol amb sa mare, Roser. Amb tot, la situació es complica quan el jove descobreix que ella pretén refer la seua vida amb un altre home. El seu rebuig encara anirà a més quan s’adone que Iris, una companya de classe a la qual detesta, és filla de la nova parella de Roser i, per tant, pot convertir-se en la seua germana.
Decidit a acabar amb la relació de sa mare, Víctor tramarà un engany per a rebentar-ho tot. Però al mateix temps coneixerà Alícia, una jove arqueòloga que intentarà fer-li veure que les coses no sempre són tan terribles com pensem.
Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 130
Pàgines: 160
ISBN: 9788490262986
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.