Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Lluny de Roma

Durant el mandat de l’emperador Claudi, la ciutat de Saguntum inaugura el seu portentós teatre. Per a l’estrena, durant les festes saturnals, es contracta una companyia de la mateixa capital de l’imperi! Vitalis, un esclau de la família de Lucius Baebo, s’ocuparà dels preparatius, però una conspiració es posa en marxa i amença amb tenyir de sang la celebració.

Lluny de Roma és el títol que enceta aquesta col·lecció de divulgació històrica que combina narració, il·lustració i còmic. Inclou, a més, un apèndix amb informació rellevant de l'època.





   

Més vídeos i entrevistes al canal de YouTube Emociona't amb la lectura.

 

Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 128
ISBN: 9788413581682
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Mar Silvestre
Apèndix: Kiko Martín Alcaide

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.