Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Qui som

A Bromera ens esforcem per oferir al públic obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura. El catàleg de Bromera està format per gèneres molt diversos i per col·leccions adreçades a totes les edats. Així, combina l’experiència de més de trenta anys de trajectòria amb el dinamisme d’un equip jove que aposta per la innovació i l’ús de les últimes tecnologies en benefici del món del llibre i la lectura. A més a més, l’oferta literària de Bromera, amb autors i autores de tot l’àmbit lingüístic i traduccions internacionals, es complementa amb una proposta creixent i sòlida de treballs lexicogràfics i de materials curriculars i complementaris per a l’ensenyament.

D’altra banda, la trajectòria de Bromera està històricament compromesa amb el món de l’educació i amb valors culturals, ecològics i solidaris. De fet, l’objectiu més important de la responsabilitat social corporativa de l’editorial és el foment de la lectura i del valencià. Per això, impulsa la Fundació Bromera i col·labora econòmicament amb l’associació Escola Valenciana, a més de realitzar nombroses activitats de promoció de la literatura en valencià. L’editorial també col·labora amb l’ONG Metges Sense Fronteres, a la qual destina un percentatge dels ingressos per la venda de llibres de text.

A més a més, Bromera és una empresa conscienciada amb el medi ambient i creu que un dels aspectes fonamentals per a tindre cura del nostre planeta és l’ús d’energies renovables. Per això, disposa d’una instal·lació central de panells fotovoltaics d’autoconsum i d’un procés de reciclatge de residus.
Actualment, l’editorial està implantant un pla d’igualtat entre homes i dones i ampliant aquesta àrea en temes d’igualtat i de conciliació laboral-familiar.

Foto: Minimoni-img

 

Com arribar?

La seu de l'editorial està a:
Av. Areners, 25 (Pol. El Pla)
46600 Alzira (València)

Projecte:  MOVES III-INFRAESTRUCTURA RECÀRREGA VEHICLES ELÈCTRICS

Expedient : MOVESI/2021/238

mport subvencionat: 1.485€Projecte:  DIGITALIZACIÓ DE PYME (DIGITALIZA-CV) 2022

Expedient : IMDIGA/2022/434

mport subvencionat: 16.974€

IVACE+UE+declaración-VAL.png


Projecte: SUPORT A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2022

Import subvencionat: 10.802,98€Projecte: SUPORT A LA PROMOCIÓ EXTERIOR DE LA COMUNITAT VALENCIANA 2023

Import subvencionat: 6.529,12€

GVA_Innovacio-Industria-Comerc-Turisme.p