Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'infern de Marta

PREMI PROTAGONISTA JOVE 2003


Inclou La màscara de l'amor, de Vicente Garrido

Una jove maltactada lluita per salvar la seua vida
Quan va acceptar eixir amb aquell xicot, Marta no sabia que posava un peu en l’infern, i que d’ara endavant seria tan dolorós penetrar-hi com tractar d’escapar-ne. Aquesta novel·la de Pasqual Alapont, escrita a la manera d’un thriller, amb psicòpata inclòs, posa els cabells de punta. És la història de Marta, una jove que es va enamorar de la persona equivocada; però també és la història d’una amistat a prova de bombes que captiva per la seua tendresa.

El llibre es completa amb La màscara de l’amor, un text en què el psicòleg i criminalista Vicente Garrido analitza els comportaments de risc que qualsevol jove hauria de tenir en compte per evitar caure en l’infern del maltractament físic o psicològic. Un llibre molt útil que conjumina una novel·la emocionant plena de suspens i un pràctic llibre d’autoajuda.


 

Autoria: Pasqual Alapont, Vicente Garrido
Núm. col·lecció: 63
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 168
ISBN: 9788476607503
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.

Vicente Garrido

Vicente Garrido (València, 1958) és criminòleg, psicòleg i escriptor. Graduat en Criminologia i doctorat en Psicologia, treballa de professor a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Va ser assessor de la Direcció General d'Institucions Penitenciàries de l'Estat espanyol, així com del Servei de Rehabilitació del Departament de Justícia de Catalunya en diverses ocasions. També va exercir de consultor de Nacions Unides per a la prevenció de la delinqüència juvenil a l'Amèrica Llatina.

Ha dirigit nombroses investigacions sobre àmbits molt diversos de la criminologia, de la psicologia de la delinqüència i de l'educació correccional, en l'anàlisi sobre diferents àmbits com el tractament penal de la conducta i la prevenció de delictes juvenils i l'eficàcia dels programes correccionals.