Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bossa Què és això de l'amor, Minimoni?

Característiques:

  • Color natural
  • Motxilla de cordons 100% cotó de 140 grams
  • 34X42 CM

Eres fan de Minimoni? Tens tanta curiositat com ella per tot? Tu també et preguntes què és això de l'amor? El personatge més tendre de l'univers Rocio Bonilla torna 
per a fer-nos reflexionar, d'una manera fresca i divertida, sobre el concepte d’amor i el fet d’estimar. I és que Minimoni no s'aclareix massa amb les explicacions dels adults i es fa preguntes com aquesta: «L’amor és quan vols amb moltes ganes. Em dec haver enamorat dels espaguetis?»

Dels espaguetis no ho sabem, però segur que sí que t'enamores d'aquesta motxilla!
Autoria: Rocio Bonilla

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.