Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els fantasmes no toquen a la porta

L’Ós i la Marmota són amics i sempre juguen junts. És genial trobar tresors o cantar i ballar com si foren estreles. Però una vesprada, l’Ós li diu a la Marmota que ha convidat l’Ànec a jugar amb ells. A la Marmota no li agrada l’Ànec. Ni l’Ànec, ni cap altre animal que puga desbaratar la seua amistat amb l’Ós. Per això està decidida a evitar que l’Ànec vaja a jugar amb ells. I serà capaç de fer el que calga!

Quins embolics provocaran les seues idees esbojarrades?

Dibuix per a acolorir
pinta-fantasmes_BRO.gif

Autoria: Rocio Bonilla, Eulàlia Canal
Núm. col·lecció: 24
Edat: Primers lectors
Pàgines: 40
ISBN: 9788490266274
Format: 24 x 26,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.

Eulàlia Canal

Eulàlia Canal (Granollers, 1963) és una autora de literatura infantil i juvenil de sòlida trajectòria, a més de poetessa. Psicòloga de professió, ha col·laborat en diferents projectes infantils en el camp de la música i el teatre. La xiqueta que només es va poder endur una cosa, L’interrogant gegant, L’arbre de les històries, Un somni dins el mitjó i Els fantasmes no toquen a la porta (Premi de la Crítica Serra d’Or) són algunes de les seues obres més conegudes.