Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

T'avorreixes, Minimoni?

Minimoni s’ha fet major i, encara que continua pintant, també fa moltes altres coses: anar d’excursió, retrobar-se cada dilluns amb els amics i les amigues a l’escola, practicar hoquei, llegir a la biblioteca, jugar amb la iaia... Però els diumenges no hi ha res a fer. Quin avorriment! O potser no?

Realment, Minimoni trau molt de profit als diumenges, viatjant sense sortir de casa pels llocs més inesperats i màgics. Parla amb milers d'animalets i junt amb ella descobriràs que si llegeixes no t'avorreixes!

I no només això, de la  de Minimoni aprendràs els dies de la setmana i podràs agafar milers d'idees sobre com fer-los especials i divertits.

Minimoni t'espera!

Vols jugar amb Minimoni?

Descarrega't les fitxes "Descobrim, aprenem i gaudim"


[BooktubeJúlia recomana "T'avorreixes, Minimoni?"


Autoria: Rocio Bonilla
Núm. col·lecció: 46
Pàgines: 32
ISBN: 9788490269978
Format: 29 x 21 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Rocio Bonilla

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.