Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Lot De quin colors són els besos?: llibre + bossa Llegir pinta bé!

Un lot pensat per als petits artistes!

Coneixes Minimoni? A ella li agrada pintar, anar en bicicleta, jugar, dibuixar, pintar besos i llegir! I, com que a nosaltres també ens agrada molt fer-ho, hem preparat aquesta bossa de tela tan especial per a celebrar-ho. Gràcies a aquesta bossa, les teues històries preferides t’acompanyaran a tot arreu: només cal que l’òmpligues de llibres! Comença l’aventura!

Característiques bossa:

  • Color natural
  • 100 % cotó
  • Certificat de producció respectuosa amb el medi ambient
  • 42 x 38 cm

A Minimoni li encanta pintar mil coses de colors: marietes roges, cels blaus, plàtans grocs... però no ha pintat mai un bes. De quin color deu ser? Roig com una deliciosa salsa de tomaca? No, perquè també és el color de quan estàs enfadat... Deu ser verd com els cocodrils, que sempre li han paregut tan simpàtics? Impossible, perquè és el color de les verdures i no li agrada menjar-ne! Com podria descobrir de quin color són els besos?

Característiques llibre:

[BooktubeBalma recomana "De quin color són els besos?"

Autoria: Rocio Bonilla

Rocio Bonilla

Rocio Bonilla (Barcelona, 1970) és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a dissenyadora, pintora i professora. En l’actualitat, passa la major part del temps il·lustrant llibres i pintant murals de xiquets i xiquetes. Com a mare de tres, està contínuament fascinada pels universos únics i extraordinaris que els infants creen, així com per la seua enorme voluntat i generositat per a compartir-los amb els altres.

Es va iniciar com a il·lustradora en el món editorial amb Cara de pardal, el seu primer àlbum en solitari. A més, és l'autora de l'èxit internacional, traduït a més de 20 llengües i amb més de 300.000 lectors a tot el món, De quin color són els besos? També ha publicat els llibres La muntanya de llibres més alta del món, Germans!, T'avorreixes, Minimoni?, Els fantasmes no toquen a la porta –juntament amb l'escriptora Eulàlia Canal–, Max i els superherois –amb Oriol Malet– i Iaios, piranyes i altres històries, entre altres.

El seu lloc web és www.rociobonilla.com.