Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tota d'un glop

PREMI JOANOT MARTORELL 2002

 

«Per a obrir 25 anys després de la meua mort.» Aquesta advertència acompanya el dietari que Maurici rep com a herència de l’editor Claudi Maria Safont, brutalment assassinat en estranyes circumstàncies. Però Maurici, que sempre ha odiat el seu pare, contravindrà també la seua última voluntat. Els seus apunts retraten d’una manera descarnada tot el gremi de les lletres i es convertiran en el quadern de bitàcola d’aquest aprenent d’editor: li descobriran les misèries i la mesquinesa del seu pare i la seua particular manera d’entendre l’ofici. «La nostra és una professió de vanitosos, no conec ningú que no li agrade sentir-se afalagat.»

Premis donats per endavant, lluites entre editorials per captar els autors més populars, escriptors que ressenyen d’amagat els seus llibres, ineptes que decideixen què ha d’interessar els lectors, personatges estrambòtics i tronats, traïcions, amor, sexe, crims, odis… No té, aquesta novel·la irònica i càustica, tots els ingredients per a ser un best seller? Qui, sinó un editor, podria haver escrit aquesta coberta? I, a tot açò…, qui ha assassinat Claudi Maria Safont?

 

Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 96
Pàgines: 296
ISBN: 9788476607404
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Josep Miquel Martínez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.