Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ombra del pare

Des que va morir son pare, Víctor viu sol amb sa mare, Roser. Amb tot, la situació es complica quan el jove descobreix que ella pretén refer la seua vida amb un altre home. El seu rebuig encara anirà a més quan s’adone que Iris, una companya de classe a la qual detesta, és filla de la nova parella de Roser i, per tant, pot convertir-se en la seua germana.
Decidit a acabar amb la relació de sa mare, Víctor tramarà un engany per a rebentar-ho tot. Però al mateix temps coneixerà Alícia, una jove arqueòloga que intentarà fer-li veure que les coses no sempre són tan terribles com pensem.
Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 130
Pàgines: 160
ISBN: 9788490262986
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Barrios, Carles

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) és llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de València, ha seguit altres camins professionals, sempre que ha estat possible relacionats amb el món del llibre. Ha desenvolupat el seu treball a cavall de la literatura i el teatre, on ha fet d'editor, traductor, guionista i dramaturg. A més de les obres infantils i juvenils, ha publicat una novel·la per a adults i una quinzena d’obres de teatre.