Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bruna la bruixa i el secret de l'Encantada

Una novel·la escrita per Pasqual Alapont, un dels mestres de la narrativa infantil i juvenil, i il·lustrada per Viv Campbell, un dels descobriments recents en el món del dibuix.

L’estany de l’Encantada, on viu la dona d’aigua del mateix lloc, s’està assecant per culpa de les obres d’un grup d’especuladors. A més, aquests s’han inventat una història de por sobre la bubota per a espantar el veïnat i, així, continuar el projecte. Això fa enfadar molt Bruna la bruixa i l’autèntica Encantada: com es pot utilitzar el nom dels éssers màgics per a fer por! Amb l’ajuda d’un xiquet, Miquel, i d’un donyet, Fals, desemmascararan els especuladors i salvaran l’entorn.

Una novel·la divertida, imaginativa i ecologista protagonitzada per una jove bruixa. 

Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 5
Edat: Des de 7 fins a 11 anys
Pàgines: 56
ISBN: 9788413582924
Format: 15,5 x 22,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Viv Campbell

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.