Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Menjaré bollycaos per tu

PREMI BANCAIXA DE NARRATIVA JUVENIL


El pare de Cristina és una calamitat. Qui sinó ell muntaria una orxateria a Londres? Fóra com vendre estufes al Sàhara. Aquesta idea insensata provoca la separació de la seua filla i el seu xicot Ramon, però, gràcies al correu electrònic, el seu contacte és diari. Així ens fan partícips dels seus sentiments, modificats per l’aparició de personatges tronats, com ara Charlie Purdey, el dentista de St. Marylebone, que somia fer contorsions carnals amb la mare de Cris; o els Zanetti, una esbojarrada família calabresa empeltada al cor de Londres.

L’habilitat de Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) per a crear històries divertides i personatges entranyables, la podem trobar en les nombroses obres de narrativa infantil, juvenil i teatre que ha publicat, com ara ¡No sigues bajoca!, Pipistrellus pipistrellus o Currículum.

Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 45
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788476605516
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Àlex Muñoz

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.