Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Qui té por de Morgana?

Llicència digital

Em diuen Morgana i, segons la iaia, tinc la simpatia per arroves. Paula, una amiga, diu que si em pentinara les grenyes em convertiria en una criatura adorable, però Paula és una pixacolò­nies, i a mi no sé si m’agradaria convertir-me en una criatura adorable. De la resta d’amigues: Lola, bé; Pili, súper; Brunilda, ok, i Sílvia, pobra, està un poc trista, els seus pares s’acaben de divorciar. Totes, menys Brunilda, juguem al bàsquet. En el primer trimestre m’agradava Víctor, però llavors aparegué Eloïsa, va pestanyejar i el molt badoc se’n va penjar com un colomí. Durant un temps he estat malalta de la ràbia amorosa, però ara m’agrada Berenguer, que fa poesies amb un poc de rima consonant.

Accedeix a la versió digital del llibre que inclou, a més de la lectura, recursos pensats per a família, alumnat i professorat.


Vols veure una mostra?

   

Productes associats

Autoria: Pasqual Alapont
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 176
ISBN: 9788413580821
Il·lustració: Montse Español

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.