Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Somiaria libèl·lules

PREMI L'ALCÚDIA DE NARRATIVA JUVENIL

Després del divorci dels seus pares, Palmira i el seu germà Fàbio es troben amb dues cases i una logística familiar incerta. Aquest nou escenari coincideix amb l'inici de les classes a l'institut, que a la jove no li resulta gens fàcil. Els companys s'afanyen a esbroncar-la pel seu aspecte físic, ja que la troben esprimatxada, desgarbada i poc femenina. Fins i tot la seua millor amiga l'ha deixada de costat.

Però això no és tot... Palmira comença a tindre somnis premonitoris, un estrany poder que no dubta a utilitzar quan la seua situació acadèmica i personal es complica.

Una novel·la sobre el poder de la imaginació i la necessitat de desafiar els límits i trencar els estereotips.

Autoria: Paco Esteve i Beneito
Núm. col·lecció: 28
Edat: Des de 14 fins a 26 anys
Pàgines: 304
ISBN: 9788413585499
Format: 15 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios i Jorge Collado

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Esteve i Beneito

Paco Esteve i Beneito (Agres, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha coordinat les traduccions i els subtítols de la Filmoteca de Catalunya i ha impartit classes a la Universitat de Santiago de Compostel·la i a Mallorca, on treballa actualment. La seua trajectòria literària inclou la novel·la Qui no fa la festa (2013) i Agres i dolces (2015). Amb Si ha nevat, ha estat guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la.