Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Si ha nevat

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

 

Als 90 anys, Jordi Llopis ha pactat una treva amb la mort. No sap per quant de temps, però hi ha una cosa que ha de fer abans d’anar-se’n: escriure les memòries d’un vell de 80 anys. No són les seues, sinó les de Joan el Coces, un saludador que va viure durant l’últim terç del segle xix. A més de curar les ferides de pobres i rics, el Coces mantenia una relació molt especial amb els Puig, la família que controlava el comerç de la neu. De la mà d’aquest peculiar personatge, l’autor ens convida a fer un recorregut per diversos episodis de la història recent i a descobrir alguns dels secrets que encara s’amaguen en el més profund de les caves de gel de la serra de Mariola.

Amb un domini magistral del temps narratiu, Paco Esteve i Beneito es revela com un novel·lista original, capaç de combinar elements històrics, periodístics i poètics en una història apassionant i commovedora. 

Autoria: Paco Esteve i Beneito
Núm. col·lecció: 266
Pàgines: 296
ISBN: 9788490266922
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Esteve i Beneito

Paco Esteve i Beneito (Agres, 1979) és llicenciat en Filologia Catalana i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Ha coordinat les traduccions i els subtítols de la Filmoteca de Catalunya i ha impartit classes a la Universitat de Santiago de Compostel·la i a Mallorca, on treballa actualment. La seua trajectòria literària inclou la novel·la Qui no fa la festa (2013) i Agres i dolces (2015). Amb Si ha nevat, ha estat guardonat amb el Premi Enric Valor de Novel·la.