Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Jo soc Milton

Milton pren la paraula i dona veu a un llibre perdut, potser condemnat a desaparéixer com tants altres volums publicats al llarg de la història. Però abans de fer-ho, abans d’esvair-se, Milton ens explicarà els seus records des que el van imprimir i va començar a circular per biblioteques i llibreries, passant de mà en mà i de lector en lector.

D’una manera senzilla i irònica, Jesús Cortés ens ofereix una potent reflexió sobre l’acte d’escriure i de llegir des de l’original perspectiva d’un llibre. Però al mateix temps, el viatge esdevé un recorregut per la història recent d’Europa, a més d’un homenatge a autores i autors de la seua literatura, des de Herman Melville fins a Charlotte Brontë, passant per Joanot Martorell i Stefan Zweig, entre molts altres.

Autoria: Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 297
Pàgines: 112
ISBN: 9788490269855
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.