Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Superherois

La cinquena aventura dels 4 Sherlocks. Ara han de descobrir qui ha furtat uns cromos molt valuosos a uns companys de classe!

Ja coneixes aquests detectius tan esportistes? Els 4 Sherlocks són Fran, Gomo, Mati i Wen i formen una colla d’amics als quals tots busquen per a resoldre els misteris més sorprenents.

Entre pista i pista, també practiquen esports, encara que s’estimen més les seues investigacions. En aquesta cinquena aventura han d'atendre la petició d’un dels seus companys, a qui han furtat uns cromos molt valuosos. Això els obligarà a maquinar un pla per a trobar-los i tota la classe voldrà participar.

Amb l’ajuda d’uns superherois molt especials, seguirem al grup darrere de les pistes del cas i, de pas, descobrirem els secrets de la gimnàstica.

Vol ser tu també un jove Sherlock?

Autoria: Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 5
Edat: Des de 10 fins a 12 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788413583754
Format: 14,5 x 22 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Oriol Malet

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.