Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Perdut el paradís

Perdut el paradís ens presenta la història d’amor entre dos personatges expulsats del seu paradís personal en llocs i en temps diferents. L’Alma, una jove brasilera, veu com els somnis se li estripen després de patir una violació. L’Erik, un crític literari gros i de caràcter esquerp, s’ensor-ra en el seu propi infern. Anys després del primer encontre es retroben accidentalment en un balneari austríac. És allà on l’Erik descobreix que l’Alma, aquella jove vestida d’àngel que el va colpir durant un viatge a Austràlia, ha reaparegut amb la mateixa aurèola angelical per a procurar-li els massatges curatius. Prompte se’ls planteja una incògnita: és possible l’amor entre un home i un àngel?

Amb El paradís perdut de John Milton com a referència, Cees Nooteboom convida el lector a endinsar-se en un joc de miralls i senyals que capgiren el sentit d’una història sorprenent i encisadora.

Autoria: Cees Nooteboom
Núm. col·lecció: 123
Pàgines: 176
ISBN: 9788498240641
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Mariona Gratacòs
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Cees Nooteboom

Cees Nooteboom (l’Haia, 1933) és el principal representant de la literatura neerlandesa actual i un dels autors vius més importants d’Europa. Poeta, novel·lista, periodista, narrador de viatges i traductor de teatre i de poesia, la seua obra es caracteritza per una passió pel món visual i per la llengua, l’estil i la forma. Ha sigut distingit amb guardons com ara el Bordewijz, l’Aristeion, el Pegasus, la Medalla de Oro del Círculo de Bellas Artes de Madrid o el Premi de les Lletres Neerlandeses, el guardó més important que es concedeix als Països Baixos i Flandes. Amb més de 50 títols publicats, el seu nom sona amb insistència com a ferm candidat al Premi Nobel de Literatura en els últims anys.

És un escriptor preocupat per l’europeisme i el nacionalisme i viu en constant nomadisme entre Holanda, Alemanya i l’Estat Espanyol. De fet, aquest esperit nòmada ha inspirat bona part de les obres. Desviació a Santiago és fruit de quinze anys de viatges a terres espanyoles, que va xafar per primera vegada en 1954 amb només 21 anys. Això sí, amb una concepció de viatger molt diferent a l’estereotip del turista. Els viatges que ens planteja Nooteboom ens traslladen a paisatges que arriben a l’ànima del lector.

Abans de Desviació a Santiago, Bromera ha publicat en la col·lecció «L’Eclèctica» dues novel·les d’aquest autor que viu bona part de l’any a l’illa de Menorca: La història següent i Perdut el paradís.

Pàgina web de l’autor