Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

València per a veïns i visitants

PREMI AL MILLOR LLIBRE DE L'ANY

DIRECCIÓ GENERAL DEL LLIBRE
GENERALITAT VALENCIANA

Atrapar l'essència d'una ciutat tan complexa com València en les pàgines d'un llibre no és una tasca senzilla. Per a entendre la història d'una ciutat, els seus monuments emblemàtics i la manera de ser dels seus habitants, comptem amb dos guies d'excepció, dues personalitats valencianes amb una trajectòria intel·lectual impecable: Francesc Jarque i Joan F. Mira, fotògraf i escriptor, respectivament, que aporten dues visions formalment complementàries i vitalment coetànies que imprimeixen a l'obra el seu segell personal.

València per a veïns i visitants presenta la visió subjectiva i emocional de dos valencians que, en el millor moment de maduresa creativa de les seues respectives carreres, traslladen al paper imprès la seua percepció de la ciutat que els ha vist nàixer. Dues mirades distintes, realistes i crítiques que convergeixen en un llibre d'una gran qualitat.

 

Versió en castellà
ISBN 84-7660-505-6


Versió en anglés
ISBN 84-7660-577-3

Autoria: Joan F. Mira, Francesc Jarque
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 128
ISBN: 9788476605042
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan F. Mira

Joan F. Mira (València, 1939) és antropòleg, escriptor, professor de grec i traductor de clàssics. És autor de més de quaranta llibres de narrativa i d’assaig, i ha rebut distincions com el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la Medalla d’Or de la ciutat de Florència, o el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i president d'Acció Cultural del País Valencià.

Les seues obres més importants són Els cucs de seda (Premi Andròmina de narrativa), Crítica de la nació pura (Premi Joan Fuster d’assaig i Premi Crítica Serra d’Or d’assaig), Borja Papa (Premi Crexells i Premi de la Crítica), Purgatori (Premi de la Crítica) i El professor d’història (Premi Joan Crexells, Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada i Premi Nacional de la Crítica).

Com a traductor, destaquen les seues versions de La Divina Comèdia, Els Evangelis i L'Odissea.

Francesc Jarque

Francesc Jarque (València, 1940 - 2016) fou un important fotògraf valencià. Va dirigir l’estudi gràfic de l'agència de publicitat Publipress, on va exercir també de director artístic i va treballar durant més de trenta anys. També va impartir classes a l'Escola d'Arts i Oficis de València, i va col·laborar en premsa.

Va col·laborar en la divulgació del patrimoni cultural valencià tant en les exposicions que va realitzar, la primera el 1965, com en les obres en què va participar, on destaquen El Corpus de València, juntament amb l'arqueòleg Enrique Llobregat; El País Valencià, amb Vicent Ventura, i València per a veïns i visitants, amb Joan F. Mira. Aquest últim va ser nomenat Llibre de l’Any 1999 per la Generalitat Valenciana.