Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Europeus

El llibre que el lector té a les mans reflecteix la passió viatgera de Joan Francesc Mira i centra la reflexió en els pobles i les nacions que configuren el vell continent. Una visió personal sobre molts aspectes que van més enllà de geografies i països, fruit no només d’un gran coneixement cultural, sinó també d’un contacte directe amb cada lloc. El professor Enric Balaguer ha elaborat la introducció d’aquestes mirades europees que ens proposa Mira, que són font de plaer i coneixement alhora.

L’extensa producció de Joan Francesc Mira (­València, 1939) ha sigut reconeguda amb múltiples distincions, entre les quals, el Premi de la Crítica Catalana tres vegades, el Nacional de Traducció, la Medalla d’Or de la ciutat de Florència i el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. En aquesta «Biblioteca Joan Francesc Mira», el lector trobarà també la novel·la Viatge al final del fred i el recull Una biblioteca en el desert.

Autoria: Joan F. Mira
Núm. col·lecció: 61
Edat: Batxillerat
Pàgines: 256
ISBN: 9788498247107
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: El caminant sobre la mar de núvols. Caspar David Friedrich, 1818.

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan F. Mira

Joan F. Mira (València, 1939) és antropòleg, escriptor, professor de grec i traductor de clàssics. És autor de més de quaranta llibres de narrativa i d’assaig, i ha rebut distincions com el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, la Medalla d’Or de la ciutat de Florència, o el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i president d'Acció Cultural del País Valencià.

Les seues obres més importants són Els cucs de seda (Premi Andròmina de narrativa), Crítica de la nació pura (Premi Joan Fuster d’assaig i Premi Crítica Serra d’Or d’assaig), Borja Papa (Premi Crexells i Premi de la Crítica), Purgatori (Premi de la Crítica) i El professor d’història (Premi Joan Crexells, Premi de Narrativa Maria Àngels Anglada i Premi Nacional de la Crítica).

Com a traductor, destaquen les seues versions de La Divina Comèdia, Els Evangelis i L'Odissea.