Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Malson

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA 2000

 

Ja en la maduresa, Irene fa realitat el desig de casar-se amb Valerià, l’amor de joventut que, molts anys enrere, va desaparéixer de la seua vida sense cap explicació. Ben aviat, però, Irene s’adona que el seu marit li oculta molts aspectes del seu passat. És aleshores quan el seu somni es converteix en un malson. La passió que havia alimentat durant els anys d’espera esdevé frustració, i la seua vida es farcirà de por i d’ansietat. La mirada torbadora de Salima, l’enigmàtica néta de Valerià, contribuirà a enfonsar-la subtilment en la desesperació i el desconcert.

Malson, és una narració inquietant escrita amb un estil àgil que atrapa el lector des de les primeres pàgines. A mesura que ens endinsem en la lectura, seguim tres etapes de la vida d’una dona que es veurà abocada a un duel sense treva amb Salima. Passions i obsessions, il·lusió i realitat es confonen en la vida d’uns personatges obligats a compartir la seua soledat amb la força inevitable del destí.

Autoria: Àngels Moreno
Núm. col·lecció: 73
Pàgines: 192
ISBN: 9788476605967
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àngels Moreno

Àngels Moreno (Gandia, 1939) ha centrat en la narrativa la seua trajectòria com a escriptora. Així, amb la seua primera novel·la, Potser a setembre, va quedar finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, guardó que va guanyar set anys després amb Malson. Amb Secrets inconfessables va estar distingida amb el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa.