Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

96 hores

Premi de Narrativa Ciutat de València

Felicitat Llorca viu angoixada per les càrregues familiars, l’estrés del treball i la monotonia de la seua vida. Enmig d’aquesta situació, rep un correu del seu vell amic Ernest, un escriptor en crisi creativa amb qui fa temps que no parla. Ernest li envia una novel·la escrita a partir d’un argument que Feli li va suggerir. Precisament va ser aquesta història la que va originar el distanciament entre els dos. Tan estranyada com encuriosida, Feli s’endinsa en la lectura d’un llibre que la trasbalsarà: amb sorpresa, descobreix que la protagonista del relat s’assembla molt a ella, fins al punt que alguns dels fets que s’hi narren són similars a esdeveniments que s’han produït en el seu entorn.

Guanyadora del XX Premi de Narrativa Ciutat de València, aquesta novel·la d’intriga psicològica es complica quan, simultàniament a la lectura que fa Feli del manuscrit, Ernest apareix mort a casa en estranyes circumstàncies.

Autoria: Àngels Moreno
Núm. col·lecció: 237
Pàgines: 224
ISBN: 9788490262474
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àngels Moreno

Àngels Moreno (Gandia, 1939) ha centrat en la narrativa la seua trajectòria com a escriptora. Així, amb la seua primera novel·la, Potser a setembre, va quedar finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, guardó que va guanyar set anys després amb Malson. Amb Secrets inconfessables va estar distingida amb el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa.