Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els crims de l'escriptor imperfecte

 

Què sent un escriptor de novel·la negra de fama internacional quan descobreix que les seves fantasies atroces s’estan fent realitat? 

Frank Føns, un autor d’èxit, espera la publicació del seu nou llibre reclòs a la seva casa a un petit poble danès. Només l’acompanyen la inseparable ampolla de whisky i els records de quan era un jove sense diners, un marit enamorat i un pare feliç. Però no és conscient encara que l’èxit farà que pagui un preu més alt. Ho sabrà quan la policia trobi el cadàver d’una jove en un poble proper, en circumstàncies que semblen copiades minuciosament de la seva darrera novel·la inèdita.

Per què algú hauria de copiar un assassinat d’una novel·la seva? I qui coneix ja el contingut del nou llibre? Durant la Fira del Llibre a Copenhagen, té lloc un altre homicidi calcat d’una altra de les seves novel·les. La mateixa violència brutal, la mateixa crueltat insuportable. Sols llavors assumirà que la possible coincidència esdevé una autèntica persecució, un joc perillós entre l’escriptor i un lector, pel que sembla, molt atent. I sempre un pas per endavant...

 

Autoria: Mikkel Birkegaard
Núm. col·lecció: 217
Pàgines: 344
ISBN: 9788490260210
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Maria Rosich
Coberta: Opalworks

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mikkel Birkegaard

Mikkel Birkegaard (1968) ha obtingut un gran èxit amb Els llibres de Luca, la seua primera novel·la. Desenvolupador de sistemes informàtics de professió, debuta en el món literari amb una obra impactant que ja ha sigut traduïda a 18 idiomes i ha ocupat els primers llocs en les llistes de vendes a Itàlia i la seua Dinamarca natal.

De fet, a Dinamarca els 10.000 exemplars de la primera edició es van esgotar en 10 dies i ja s’han venut més de 25.000 llibres, una xifra extraordinària per a un territori tan petit. A Itàlia, la primera edició va ser de 30.000 exemplars i va ser un dels grans èxits del passat Nadal, tota una sorpresa tractant-se d’un autor desconegut.

Els drets per a l’adaptació cinematogràfica han estat comprats per Nordisk Film, la major productora d’Escandinàvia i Islàndia, que acaba de portar a la gran pantalla la primera part de la trilogia «Millenium» del suec Stieg Larsson.