Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els llibres de Luca

Hi ha llibres que canvien la vida. Altres, la destrueixen. Sobreviu al PODER de la lectura.

Mai ningú no t’ha revelat el vertader significat de les paraules, el seu poder per a transformar la manera de pensar, de sentir, de viure... de canviar el destí de les persones. Els llibres et poden seduir amb històries fantàstiques, però en les mans equivocades, també poden convertir-se en un poderós instrument de manipulació de la ment. Jon ho descobrirà quan hereta Libri di Luca, la llibreria de vell del seu pare, mort d’una manera sobtada mentre llegia un manuscrit antic que algú havia deixat convenientment al seu abast. El que Jon recordava com un negoci familiar modest i avorrit oculta un secret que aviat li serà revelat.

Autoria: Mikkel Birkegaard
Núm. col·lecció: 170
Pàgines: 448
ISBN: 9788498244243
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mikkel Birkegaard

Mikkel Birkegaard (1968) ha obtingut un gran èxit amb Els llibres de Luca, la seua primera novel·la. Desenvolupador de sistemes informàtics de professió, debuta en el món literari amb una obra impactant que ja ha sigut traduïda a 18 idiomes i ha ocupat els primers llocs en les llistes de vendes a Itàlia i la seua Dinamarca natal.

De fet, a Dinamarca els 10.000 exemplars de la primera edició es van esgotar en 10 dies i ja s’han venut més de 25.000 llibres, una xifra extraordinària per a un territori tan petit. A Itàlia, la primera edició va ser de 30.000 exemplars i va ser un dels grans èxits del passat Nadal, tota una sorpresa tractant-se d’un autor desconegut.

Els drets per a l’adaptació cinematogràfica han estat comprats per Nordisk Film, la major productora d’Escandinàvia i Islàndia, que acaba de portar a la gran pantalla la primera part de la trilogia «Millenium» del suec Stieg Larsson.