Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'albufera de València

Aquesta edició de L’Albufera de València, impulsada per la Universitat de València i a cura d’Edicions Bromera, posa a l’abast dels lectors contemporanis un viatge inoblidable per aquest paratge emblemàtic de la mà de Joan Fuster. Altres llibres lloen les virtuts de l’Albufera, però no tenen l’ànima d’aquest, escrit amb tendresa, bon humor i molta estima, per l’estreta vinculació que sentia aquest autor valencià imprescindible per un paisatge tan singular de la nostra terra.

Editat en gran format, amb introducció i notes de Josep Franco, i profusament il·lustrat amb fotografies de Francesc Jarque, aquest volum mostra els dos eixos fonamentals de la literatura fusteriana: una capacitat d’observació, inquisitiva i lúcida, de la realitat –que es posa de manifest amb conclusions originals i suggestives– i una erudició sòlida i vasta, expressada, no obstant això, d'una forma lleugera i fresca, que facilita la lectura i la converteix en un plaer.

Autoria: Joan Fuster
Núm. col·lecció: 19
Pàgines: 146
ISBN: 9788498242614
Format: 32 x 25 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Fuster

Joan Fuster (Sueca, 1922-1992) fou assagista, historiador, crític literari i poeta. Intel·lectual autodidacta amb projecció històrica, es va comprometre amb el seu país i el seu temps. De la seua obra, prolífica i variada de temes, destaca l'assaig polític Nosaltres els valencians (premi Lletra d'Or), un revulsiu en la societat valenciana del moment. Va estudiar l'obra d'Ausiàs March, Sant Vicent Ferrer, Salvador Espriu i Josep Pla, entre altres. Va ser distingit amb guardons com el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i amb la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya. A títol pòstum, el Consell de la Generalitat Valenciana li va concedir l'Alta Distinció al Mèrit Cultural. Va ser president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.