Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'Albufera de València

Des de la seua emblemàtica casa del carrer de Sant Josep o des de la seua càtedra de la Universitat de València, Joan Fuster treballà, tota la seua vida, per a la consolidació d'un projecte que l'obsessionava: la construcció del País Valencià. Aquest llibre, escrit en plena maduresa creativa, és una reflexió irònica i sensual, apassionada i respectuosa, sobre un fragment d'aquest projecte que Joan Fuster coneixia molt bé perquè se sentia estretament vinculat a aquest paisatge i a les persones que l'habitem, tant per necessitat com per decisió pròpia.

En L'Albufera de València trobarem els dos eixos fonamentals de la literatura fusteriana: una capacitat d'observació, inquisitiva i lúcida, de la realitat —que es posa de manifest amb conclusions originals i suggestives— i una erudició sòlida i vasta, expressada, no obstant això, d'una forma lleugera i fresca, que facilita la lectura i la converteix en un plaer.

Autoria: Joan Fuster
Núm. col·lecció: 23
Pàgines: 160
ISBN: 9788476601648
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Adrià Pina

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Fuster

Joan Fuster (Sueca, 1922-1992) fou assagista, historiador, crític literari i poeta. Intel·lectual autodidacta amb projecció històrica, es va comprometre amb el seu país i el seu temps. De la seua obra, prolífica i variada de temes, destaca l'assaig polític Nosaltres els valencians (premi Lletra d'Or), un revulsiu en la societat valenciana del moment. Va estudiar l'obra d'Ausiàs March, Sant Vicent Ferrer, Salvador Espriu i Josep Pla, entre altres. Va ser distingit amb guardons com el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i amb la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya. A títol pòstum, el Consell de la Generalitat Valenciana li va concedir l'Alta Distinció al Mèrit Cultural. Va ser president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.