Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El món de cada dia i altres restriccions mentals

El 2022 és l'Any Fuster, i a Bromera tenim la sort de poder publicar aquest recull de textos de l'escriptor de Sueca.

Al llarg de tota la seua vida, la col·laboració de Joan Fuster amb diferents revistes va ser d’allò més intensa. Des de 1959 fins a 1984, amb algunes pauses, va publicar més de 150 articles en una de les publicacions deganes de la premsa cultural, Serra d’Or, vinculada a les Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

En el període de 1968 a 1973 va mantindre una secció estable, titulada «Restriccions mentals», d’on procedeixen els articles recollits en aquest llibre. Encara que en la seua Obra Completa de Fuster n’havia arreplegat una part sota el títol El món de cada dia, aquesta és la primera vegada que es publiquen en un volum independent.

Complementats amb altres articles de la mateixa secció, aquest nou llibre, a cura de Josep Antoni Fluixà, ens retorna al Fuster més brillant, elegant i polèmic. En les pàgines d’El món de cada dia i altres restriccions mentals reconeixerem l’autor de Diccionari per ociosos, aquell intel·lectual irònic i humanista que, de Sueca estant, va construir una de les obres cabdals de la literatura europea del segle XX.

Un redescobriment del millor Fuster en el centenari del seu naixement.

Núm. col·lecció: 88
Edat: Des de 16 fins a 18 anys
ISBN: 9788413582825

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra