Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La salvatge

Quan la jove Dorothy –catorze anys, cabells vermells i cara pigada– arriba a Barcelona des d’Amèrica, la vida de Joaquim Simon –sexagenari, ric i divorciat– experimenta un canvi radical. Joaquim decideix convertir aquella «salvatge» vinguda d’Amèrica en el prototip de dona perfecta i modèlica segons els seus ideals maçons. La relació que s’estableix entre protector i protegida seguirà un procés ascendent de dominació afectiva i vital que desembocarà en una pèrdua d’identitat per part d’ella i en un amor obsessiu i possessiu per part d’ell.

La salvatge (Elegia de Dolores Mendoza), que recrea el mite de Pigmalió, va guanyar el Premi Sant Jordi de novel·la 1993.
Autoria: Isabel-Clara Simó
Núm. col·lecció: 90
Edat: Des de 16 fins a 99 anys
Pàgines: 288
ISBN: 9788413586373
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Introducció: Jordi Tormo i Santonja

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona, 2020) ha sigut una de les escriptores valencianes amb una trajectòria literària més sòlida. Al llarg d'una carrera intensa i ferma, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com l'aclamada novel·la Júlia; l’obra pòstuma El teu gust; l'obra de teatre Còmplices; novel·les d'èxit com La innocent (Premi València), La vida sense ell, Raquel, Joel, Dora diu que no, El meu germà Pol (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira), Un tros de cel i L'amant de Picasso, així com les col·leccions de relats Dones i Homes, que han gaudit d'una enorme acceptació per part dels lectors i les lectores.

Així mateix, ha obtingut diversos premis literaris de prestigi, com el Premi Víctor Català per És Quan miro que hi veig clar; el Premi de la Crítica del País Valencià per Ídols; el Premi de la Crítica Serra d'Or per Històries perverses, o el Premi Sant Jordi per La salvatge.