Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Homes

No hi ha una única tipologia d’homes. Entre el gènere masculí, com diu Isabel-Clara Simó, «n’hi ha de tot». Aquest recull de relats, un dels clàssics de l’escriptora valenciana, ens mostra unes instantànies de l’univers masculí amb una bona dosi d’ironia i enginy, però, alhora, també amerades d’estima i tendresa. Relat a relat, l’autora capgira els estereotips més arrelats i ens mostra un retaule d’homes contemporanis que ens convida a pensar en les noves masculinitats. Ho aconsegueix fent desfilar vint-i-dos protagonistes masculins a través d’històries breus i incisives en què descobrirem el relat de més d’un conegut o, fins i tot, una fotografia sorprenent de nosaltres mateixos. Homes  fou un repte literari i personal per a la creadora de Dones, un llibre deliciós que ha seduït i sedueix els lectors i la crítica, i que es va adaptar al teatre i al cinema.

Un nou llibre que s'afig a la sèrie «Els llibres d'Isabel».

 

Autoria: Isabel-Clara Simó
Núm. col·lecció: 23
Edat: Des de 14 fins a 14 anys
Pàgines: 232
ISBN: 9788413582030
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Opalworks

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona, 2020) ha sigut una de les escriptores valencianes amb una trajectòria literària més sòlida. Al llarg d'una carrera intensa i ferma, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com l'aclamada novel·la Júlia; l’obra pòstuma El teu gust; l'obra de teatre Còmplices; novel·les d'èxit com La innocent (Premi València), La vida sense ell, Raquel, Joel, Dora diu que no, El meu germà Pol (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira), Un tros de cel i L'amant de Picasso, així com les col·leccions de relats Dones i Homes, que han gaudit d'una enorme acceptació per part dels lectors i les lectores.

Així mateix, ha obtingut diversos premis literaris de prestigi, com el Premi Víctor Català per És Quan miro que hi veig clar; el Premi de la Crítica del País Valencià per Ídols; el Premi de la Crítica Serra d'Or per Històries perverses, o el Premi Sant Jordi per La salvatge.