Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'inesperat i altres contes

Primer llibre que recull narracions inèdites d’Isabel-Clara Simó després de la seua mort en 2020. Un llibre divertit, alhora tendre i agosarat, que ens farà somriure a tota hora, bé amb compassió, bé amb ironia.

Irreverent, irònica, divertida, desvergonyida i sempre brillant: així es mostra Isabel-Clara Simó en aquest recull de contes, que aplega els relats que va escriure en la darrera etapa de la seua trajectòria. Com un regal inesperat, presentem vint-i-quatre inèdits procedents de l’arxiu personal de l’autora, redactats al mateix temps que publicava Prime time. Irreverències, el llibre d’on procedeix la resta de textos d’aquest recull. Carles Cortés, un dels principals coneixedors de l’obra d’Isabel-Clara Simó, ha reordenat tots els textos per a oferir-nos-els en un volum nou, que proporciona una suggeridora mirada de conjunt sobre la seua narrativa breu.

En L’inesperat i altres contes ens retrobem amb la mirada lúcida i atrevida que caracteritza tota l’obra de l’autora, aquella mirada perplexa davant d’un món complex i ple de matisos, que mereix tant la nostra compassió més tendra com la nostra crítica més ferotge.

Amb L’inesperat i altres contes, retorna la Isabel-Clara Simó més divertida i irònica.

Núm. col·lecció: 326
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 198
ISBN: 9788413582658
Format: 15 x 24 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Perejaume
Introducció de: Carles Cortés Orts

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra