Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les espases del faquir

Fran, Gomo, Mati i Wen hauran de posar en pràctica totes les seues habilitats detectivesques per a ajudar Blai, un bon amic jugador d’handbol acusat del robatori d’unes espases en una fira d’atraccions. La seua carrera esportiva corre perill i les proves del cas no deixen cap dubte: Blai n’és el culpable. On són les espases?

Un nou cas per a aquests quatre amics apassionats de l’esport i de les aventures de Sherlock Holmes.

Fes-te detectiu amb aquesta sèrie!

Autoria: Oriol Malet, Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 136
ISBN: 9788490265420
Format: 14,5 x 22 cm
Il·lustració: Oriol Malet

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Oriol Malet

Oriol Malet (Martorell, 1975) és un reconegut il·lustrador que combina projectes personals amb col·laboracions habituals amb diferents editorials i mitjans de comunicació. A més, ha il·lustrat alguns treballs discogràfics i, des de 2014, col·labora amb el blog col·lectiu sobre paternitat Vadepares.cat. El 2012 i 2014 va ser guardonat amb el Premi Llançà, atorgat per Òmnium Cultural. És autor, juntament amb Rocio Bonilla, del fenomen internacional Max i els superherois. També ha il·lustrat llibres com la saga Els 4 Sherlocks o la novel·la infantil El nen que va xatejar amb Jack Sparrow.

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.