Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un robatori molt esportiu

La recaptació robada en un torneig benèfic de futbol farà que s’enfronten amb el seu primer cas com a detectius. Encara no ho saben, però és qüestió de temps que demostren els seus coneixements en l’art de la deducció i acaben convertint-se en... els 4 Sherlocks!

Però la semifinal del torneig ja s’està jugant i tenen molt poc temps per a resoldre el cas!

Autoria: Oriol Malet, Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 1
Edat: a partir de 10 anys,a partir d'11 anys,a partir de 12 anys,a partir de 13 anys,a partir de 14 anys,Batxillerat
Pàgines: 96
ISBN: 9788490262825
Format: 14,5 x 22 cm
Il·lustració: Oriol Malet

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Oriol Malet

Oriol Malet (Martorell, 1975) és un reconegut il·lustrador que combina projectes personals amb col·laboracions habituals amb diferents editorials i mitjans de comunicació. A més, ha il·lustrat alguns treballs discogràfics i, des de 2014, col·labora amb el blog col·lectiu sobre paternitat Vadepares.cat. El 2012 i 2014 va ser guardonat amb el Premi Llançà, atorgat per Òmnium Cultural. És autor, juntament amb Rocio Bonilla, del fenomen internacional Max i els superherois. També ha il·lustrat llibres com la saga Els 4 Sherlocks o la novel·la infantil El nen que va xatejar amb Jack Sparrow.

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.