Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El segrest de Molly Bailey

El detectiu Sam Coffin, exagent de l’Agència Pinkerton de Chicago, viu a Londres sense massa preocupacions gràcies a les seues inversions financeres. Però un cas que li pot causar remordiments de consciència l’obliga a desempolsegar els Colt Paterson per tal d’enfrontar-se a l’hampa londinenca amb els seus mètodes expeditius i rescatar Molly Bailey, una jove de l’empobrit barri de Whitechapel.

Ambientada al Londres victorià, El segrest de Molly Bailey és una novel·la d’intriga amb un toc sobrenatural que guanya força a mesura que avança la investigació, mentre al barri de Whitechapel un misteriós assassí posa en alerta la policia de Scotland Yard.

 




Autoria: Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 54
Pàgines: 216
ISBN: 9788413581538
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Laia Ferraté

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.