Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Per cent corones

Sofia Bel, una jove amb problemes d’autoestima, només desitja sentir-se acceptada pel seu grup d’amics. Vol rebre el mateix afecte que ella dona als altres, però Charly li ha begut l’enteniment i ho abandonarà tot per ell. La ceguesa a la qual s’abandona Sofia la farà caure en una trama criminal que li podria costar la vida.

Per cent corones és la història d’una realitat fosca amb conseqüències imprevisibles. Una novel·la atípica en què la família i els amics seran els pilars fonamentals de Sofia Bel per lluitar per la vida que mereix.

Autoria: Jesús Cortés
Núm. col·lecció: 142
Edat: Des de 14 fins a 18 anys
Pàgines: 200
ISBN: 9788413586779
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: rÚSTICA
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Cortés

Jesús Cortés (Torrent, 1962) ha escrit, sobretot, literatura infantil i juvenil, i ha fet adaptacions de clàssics de la literatura universal que acosten el públic més jove obres com L'Odissea o Oliver Twist. La seua extensa trajectòria ha estat distingida amb guardons com el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (No em pots dir adéu) o el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre(L'ull de la mòmia). Entre les seues obres, destaquen Jo soc Milton, Magus (el mag), Roses negres a Kosovo, Plom, més que plom! (Finalista al Premi de Narrativa Juvenil Vila de l'Eliana) i la saga Els 4 Sherlocks.