Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Això diu que era... 2

La nova sèrie de lectures Això diu que era... per a 1r, 2n, 3r i 4t de Primària és una obra que té com a objectiu proporcionar als xiquets i xiquetes de Primària un suport en l’àrea de valencià que els ajude a assolir la destresa necessària per a llegir i comprendre textos escrits amb:

  • Lectures molt senzilles i atractives.
  • Textos originals escrits per autors i autores amb una àmplia trajectòria en literatura infantil.
  • Històries adequades a l’edat dels alumnes per la seua temàtica i escassa dificultat, i complementades amb il·lustracions representatives i molt expressives.
  • Progressió en la complexitat dels fragments i la seua varietat, per a fer de la lectura una tasca divertida.
  • Cada fragment es treballa, alhora, amb l’ajuda de les activitats de comprensió lectora que apareixen a continuació i que permeten comprovar si els lectors i lectores han comprés el que volen comunicar els textos.
  • Activitats de comprensió lectora variades i amenes, perquè solucionar-les siga una aventura divertida.

Autoria: Teresa Broseta
ISBN: 9788490266472

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és coneguda especialment per la seua obra dedicada al públic infantil i juvenil, tot i que ha escrit també narrativa per a adults. Les seues obres han sigut reconegudes amb premis com el València de Narrativa per El dia de demà, el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor per La botiga del Carme, el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món i L’illa a la deriva o el de Teatre Infantil Xaro Vidal per No puges a l’andana. També ha publicat els llibres Supermara, superheroïna per sorpresa, L’escarabat de Khaili i Ayrin de les Alcusses, entre altres.