Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Canviem les regles

Aquest llibre són molts llibres alhora. Per això, el pots llegir de moltes maneres. Una opció és llegir-lo d’una tirada. En la primera part, Teresa Broseta ens conta la història d’Olívia, un personatge de ficció que fa front a l’assetjament gràcies a un esport integrador com el rugbi. En la segona part, Patricia Campos escriu una sèrie de reflexions per a Olívia. Una altra opció és llegir-lo intercaladament: un capítol de la narració seguit de la reflexió que li correspon, i així fins al final.
I segur que encara hi ha més maneres de llegir un llibre que ens convida a canviar les regles, a pensar el món des de la diferència, el respecte i la integració. És a dir, a pensar des de l’esperança d’Olívia, a pensar des de la confiança que la ficció es pot convertir en realitat.





Més vídeos i entrevistes al canal de YouTube Emociona't amb la lectura.

Autoria: Teresa Broseta, Patricia Campos
Núm. col·lecció: 14
Pàgines: 176
ISBN: 9788490264676
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és coneguda especialment per la seua obra dedicada al públic infantil i juvenil, tot i que ha escrit també narrativa per a adults. Les seues obres han sigut reconegudes amb premis com el València de Narrativa per El dia de demà, el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor per La botiga del Carme, el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món i L’illa a la deriva o el de Teatre Infantil Xaro Vidal per No puges a l’andana. També ha publicat els llibres Supermara, superheroïna per sorpresa, L’escarabat de Khaili i Ayrin de les Alcusses, entre altres.

Patricia Campos

Patricia Campos (Onda, 1977) és una aviadora, entrenadora de futbol, cooperant i activista a favor dels drets de les dones i dels més pobres. Va estudiar Comunicació Audiovisual, però en 2005 es va incorporar a les Forces Armades d'Espanya i l'any següent es va convertir en pilot. Més endavant es va convertir en entrenadora de futbol i va esdevindre la primera entrenadora europea d'un equip professional americà. A més a més, en 2013 va publicar la seua autobiografia: Tierra, mar y aire.