Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Quin oratge farà demà?

Llicència digital

Valeri i Elvira estan enfadats. Volen celebrar junts els aniversaris, però no es posen d’acord en el lloc on fer-ho. L’un pensa que és millor a casa, perquè estem a la tardor i el temps canvia molt i pot ploure, i l’altra pensa que és molt més divertit al parc. Sort que l’amiga de l’àvia Balbina, Cococó, i el seu nebot, que és un meteoròleg famós, els ajuden. Així, no solament sabran quin oratge farà per a poder decidir el lloc, sinó que, a més, ho descobriran ells mateixos!

Accedeix a la versió digital del llibre que inclou, a més de la lectura, recursos pensats per a família, alumnat i professorat.


Vols veure una mostra?

   

Productes associats

Autoria: Teresa Broseta, Jordi Payà
Núm. col·lecció: 11
Pàgines: 96
ISBN: 9788413580807
Il·lustració: Javier Lacasta Llácer

Llicència digital per a 14 mesos allotjada a la plataforma BlinkLearning. Conté el llibre, activitats interactives i altres recursos.

Consulta ací la política de compra

Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és coneguda especialment per la seua obra dedicada al públic infantil i juvenil, tot i que ha escrit també narrativa per a adults. Les seues obres han sigut reconegudes amb premis com el València de Narrativa per El dia de demà, el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor per La botiga del Carme, el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món i L’illa a la deriva o el de Teatre Infantil Xaro Vidal per No puges a l’andana. També ha publicat els llibres Supermara, superheroïna per sorpresa, L’escarabat de Khaili i Ayrin de les Alcusses, entre altres.

Jordi Payà

Jordi Payà va presentar la secció d’El Temps durant 24 anys a Canal 9 (RTVV). L’any 2001 va posar en marxa www.oratgenet.com, el primer servidor d'informació meteorològica del territori valencià. És el responsable de la informació meteorològica del programa Notícies Comunitat Valenciana de Canal 7 TeleValencia.